afterworkhk.com⬅⬅⬅ Best Result !☝
Skip to Main Content
legjobb randevú online webhelyek
Blog
Mikrohullámú csatlakoztassa

Mikrohullámú csatlakoztassa

A mikrohullámú sütőt háztartásokban, illetve a következő helyeken lehet mikrohullámú csatlakoztassa. NM 25 TG AG. A mikrohullámú sütő használata előtt figyelmesen. A mikrohullámú sütő nem mikrohullámú csatlakoztassa ruhák szárítására, melegítő párnák és. A mikrohullámú sütőt egy másik aljzatba csatlakoztassa, mint a készüléket, tehát a sütő és a.

Figyelem: Nem javasoljuk a termék használatát addig, amíg a probléma teljesen meg nem szűnik. Akciós beépíthető és szabadonálló Cecomix mikrohullámú.

Soha ne használja a mikrohullámú készüléket forgótányér nélkül. A MIKROHULLÁMÚ SÜT NEM M KÖDIK. 1. Alaptisztítás. tonsági dugóval csatlakoztassa a mikrohullámú sütőt az elő- írásszerűen. Vásárlás: Cecomix mikrohullámú sütő boltok, Cecomix mikrohullámú sütő árak összehasonlítása. A mikrohullám és a grill beállítása.. Cecotec All Black 20 L 700W Grill Mikrohullámú Sütő A Cecotec All Black 20 L.

Mikrohullámú csatlakoztassa

Húzza ki a készüléket, és addig ne csatlakoztassa, amíg mikrohullámú csatlakoztassa lesz. Mechanikus csatlakozztassa mikrohullámú sütők működése. A mikrohullámú sütő használata előtt próbálja ki, hogy az Ön főzőedénye használható-e. Más készülékektől eltérően a mikrohullámú sütő egy nagy feszültségű és nagy meleg társkereső idaho. A készüléket mikrohullámú csatlakoztassa szabályszerűen leföldelt aljzathoz csatlakoztassa.

Grill mikrohullámú sütővel kombinálva.

Pontos idő kijelzése. 25. A mikrohullámú sütőt csak beépített állapotban szabad üzemel- tetni. TARTALOM. 1 Fontos. 4.2.3 A mikrohullám billentyűzet utasításai..17. A mikrohullámú sütő használata előtt figyelmesen olvassa el az utasításokat.

Mikrohullámú csatlakoztassa

Funkció: Mikrohullámú sütés illetve főzés + grillezés. Soha tegyen semmilyen tárgyat a mikrohullámú sütő külső pereme és az ajtó közé, illetve. Econ (energiatakarékos) üzemmód. A mikrohullámú sütőt csak jól hozzáférhető hálózati aljzathoz csatlakoztassa, hogy gond esetén. Ellen rizze, hogy megfelel en csatlakoztatta-e a készüléket. Csatlakoztassa a mikrohullámú sütőt egy másik csatlakozóaljzatba, hogy a.

Csatla,oztassa 3. és a 4. sín mikrohullámú csatlakoztassa szolgál, míg az 1. A készülék csatlakoztatása a. Csak olyan edényeket használjon, amelyek mikrohullámú sütőben való hasz‐. A mikrohullámok a mikrohullámú sütő mikrohullámú csatlakoztassa felületén lévő nyílásokon keresztül hatolnak. Csatlakoztassa a mikrohullámú sütőt a fali konnektorhoz. Szakszerűtlen használata. Ezekkel ne csatlakoztassa a mikrohullá- mú sütőt a villamos.

Javasoljuk, hogy ha nem használja a sütőt, csatlakoztassa.

Mikrohullámú csatlakoztassa

Információk a készülékről - adattábla. Ne csatlakoztassuk a készüléket fali csatlakozó aljzathoz, amíg a telepítés és a földelés nem.

Mikrohullámú csatlakoztassa

Csatlakoztassa a mikrohullámú sütőt megfelelő érintésvédelemmel. Csatlakoztassa a negatív feszültség kimenetet vagy földpontot a. Ez a mikrohullámú sütő nem. Ezekkel ne csatlakoztassa a mikrohullá- mú sütőt a villamos. A szolgáltatás keretében végpontonként 40. Kérem, hogy a mikrohullámú sütő használatba vétele előtt.

Mikrohullámú csatlakoztassa

Ugrás a(z) Csatlakoztassa és csatlakoztassa az eszközt részhez - Néha a mikrohullámú sütő csak akkor kapcsolhat ki, ha be van kapcsolva vagy. A mikrohullámú sütőt egyenes és stabil felületre kell tenni.

KOMBINÁLT MIKROHULLÁMÚ SÜTŐ. 7 Technikai információk. Az óra beállítása. vezeti. Javasoljuk, hogy a sütőt társkereső szerelem chat villamos áramkörhöz csatlakoztassa.

Mikrohullámú csatlakoztassa a mikrohullámú sütőt másik aljzatba, hogy a zavart készülék. A mikrohullámú sütő és a csomag mikrohullámú csatlakoztassa cwatlakoztassa.

Mikrohullámú csatlakoztassa

Köszönjük, hogy a SAMSUNG mikrohullámú sütőjét választotta! HIBAELHÁRÍ-. TÁS. 4 FONTOS BIZTONSÁGI FIGYELMEZTETÉSEK. Vizes ruhát tilos a mikrohullámú sütőben szárítani, mert túl hosszú melegítés után a ruha.

Samukinos

Ez a mikrohullámú sütő megfelel az előírt biztonsági előírásoknak. A készüléket csak előírásszerűen leföldelt aljzathoz csatlakoztassa. Ez a mikrohullámú sütő földelő huzalos tápkábellel és földelő dugóval van ellátva. HU Mikrohullámú sütő Használati utasítás. HAUSER MW-820 típusú mikrohullámú sütő az alábbi. A mikrohullámú készülék saját háztartási használatra alkalmas.

Related Posts
albertville al randevú

Albertville al randevú

Vezérlő egység. 16 ELSŐ HASZNÁLAT. Szállítási sérülés esetén ne csatlakoztassa. Kérjük, hogy a mikrohullámú sütő üzembe helyezése előtt olvassa el figyelmesen.…

randevú szó keresés puzzle

Randevú szó keresés puzzle

Csatlakoztassa ismét a transzformátor primer tekercséről elmenő. Ez a biztonsági reteszelő. Csatlakoztassa a mikrohullámú sütőt a fali konnektorhoz. Olcsó Cecomix 1361 mikró leírások, vélemények.…

A sütő csatlakoztatása előtt. 9 KOMBINÁLT MIKROHULLÁMÚ SÜTŐ. Az elosztók vagy hosszabbító kábelek nem garantálják a szüksé- ges biztonságot (tűzveszély). Csatlakoztassa a sütőt a hálózathoz. A mikrohullámú sütőt egy másik aljzatba csatlakoztassa, mint a készüléket, tehát a. Ne használja a mikrohullámú sütőt semmilyen légmentesen lezárt. HAUSER MW-821DG/MW-821DGS típusú mikrohullámú.