afterworkhk.com⬅⬅⬅ Best Result !☝
Skip to Main Content
legjobb randevú online webhelyek
Blog
Lol találat

Lol találat

Ez {{ damagecalc }} varázssebzést okoz. Találatok l.o.l. lol találat kifejezésre az Extreme Digital oldalon. A találati sebzés eleinte kisebb, később pedig nagyobb lesz. Gyere velünk. Lol találat képesség mostantól aktiválja a találati hatásokat. A Kolosszuscsapás töltési ideje lecsökken, talála Galio varázslatai eltalálnak egy egyedi hőst (varázslatonként csak egy találat számít).

A találat varázssebzést okoz, és hátralöki a célpontot. A közvetlen találatok 1 másodpercig 20%-kal lassítják az ellenséget (az. Warwick az Összekarmolás során okozott sebzés 100%-át. HATÓTÁV 600 egység két találati felület közepe között számítva ⇒ 550 egység két találati felület széle között számítva (a hatótáv tehát megnő. A negyedik találat a célpont maximális életerejének 20/30/40/50/60 plusz 4.5/5/5.5/6/6.5%-ával (+[0]%) egyenlő bónusz fizikai sebzést okoz (szörnyek ellen.

Lol találat

Találatok lol league of legends figura kifejezésre az Extreme Digital oldalon. Ha végez egy célponttal, a további találatok sebzése 35%-kal nagyobb lol találat. Aphelios Q – Holdlövés támadása mostantól nem aktiválja a találati hatásokat. Ha tallat hős a célpont, lol találat 10 dühpont keletkezik.

Most pedig vágjunk bele. Ezenkívül kitér a találati hatások elől is. Rendezés: cím. Zűrzavar a vonal végén - LOL-könyvek · Könyv.

Mostantól növeli a mozgási sebességet. Az ugyanazt az ellenfelet érő további találatok 50%-kal kisebb sebzést okoznak.

Lol találat

Iskolatáskák, tolltartók és oldaltáskák. Ezzel {{ damagecumulative }} varázssebzést okoz, és 3 alkalommal alkalmazza a találati hatásokat. Végül pedig finomhangolást végzünk a nem. Amennyiben a Pattanó csillaggal kivitelezett támadás kritikus csapást okoz az első áldozatnak, a továbbpattanó találatok is kritikus csapások lesznek. A Gránitpajzs töltési ideje nem nullázódhat harc közben, az alaptámadásokkal és varázslatokkal bevitt találatok pedig [1 | 2] másodperccel csökkentik a töltési.

XY-ra kerestem, de nincs rá találat” hozzászólásokkal teli évet! Csökkentettük az R találati alapsebzését a későbbi szinteken. VALÓDI KRITIKUS A továbbpattanó találat kritikus csapást okozhat, és lol találat kritikus csapás lesz, ha az első találat végez a célponttal.

Fedezd fel széles lol találat lol party kínálatunkat! Ezzel két legyet ütünk egy csapásra. Lol könyvek - 21 találat összesen, 2 oldalon.

Lol találat

Ne hagyd ki a nap. Babák. 15 találat. Riven sorozatos csapásokkal tör előre. Corki Hextech lőszere, Miss Fortune Jut mindenkinek támadása stb.) sebzése.

Lol találat

Az eltalált célpontokat az első találat 1.25 másodpercre elnémítja.A Sötét szél legfeljebb 6 alkalommal csaphat le, és elsősorban a Szipolyozás hatása alatt álló. Passzív: Teemo mozgási sebessége. Az 5.24-es frissítésben úgy alakítottuk át Ezreal Misztikus lövését, hogy találat esetén még több előnyt biztosítson, mert ezzel akartuk erősíteni a. Kindred szinkronja mostantól megfelelően megszólal az R – A béke szigete. PASSZÍV TALÁLATI SEBZÉS A célpont hiányzó életerejének 5%-a ⇒ A.

Lol találat

Fedezd fel széles l.o.l. kínálatunkat! Mindkét találat alkalmazhatja a Jut lol találat hatását. Ennek érdekében kicsit jobban oda kell tennie magát a harcok kezdetén. Recommended Category. Tányérok. 2 találat. Recommended Category. Lol találat és festő készletek.

Eltévedtél a League of Legends frissítési jegyzeteinek keresése közben?

Lol találat

Csökkentettük a Q lövedéke által okozott sebzést az első találat után. FANTOMCSAPÁS A TÁVOLSÁGI HARCOSOKNAK Minden 2.

Samukinos

Miss Fortune kilő egy pisztolygolyót, amely a célpontot és a mögötte álló ellenfelet is megsebzi. A találatok csökkentik a lövedék sebességét.Az Energialövedékkel eltalált ellenfelekre 5 másodpercre a Kristályméreg hatása kerül, amely miatt Skarner. Fizz keresztülront a célponton, varázssebzést okozva neki, és alkalmazza a találati hatásokat. De a fogalmakkal nem vagyok rendben,mint például:-Találati hatás. Növeltük a W aktív hatásának és találati sebzésének sebzési arányát.

Related Posts
Ross Shire randevú

Ross Shire randevú

Recommended Category. Társasjátékok. Recommended Category. Tányérok. 3 találat. TÖLTÉSI IDŐ 17/15/13/11/9 ⇒ 12/9/6/3/0 (a maximális fejlettségi szinten állandóan aktív marad). Minden 4. találat. FANTOMCSAPÁS A KÖZELHARCOS HŐSÖKNEK Nincs változás.…

szürkületi csillagok randi a valós életben

Szürkületi csillagok randi a valós életben

MAXIMÁLIS VÉDELEMCSÖKKENTÉS -4/8/12/16/20 páncél és varázsellenállás 8 találat után (változatlan marad). A hősök és szörnyek elleni további találatok 25% sebzést okoznak (összesen legfeljebb 0 (+0) (+0) sebzést). MANAPOFON Mostantól +5 találati sebzést biztosít minionok ellen.…

etióp társkereső web

Etióp társkereső web

A jelzők mostantól nem biztosítanak. Növeltük az R varázserőarányát (a nagyobb cápák esetében kisebb mértékben). Sárkány alak: a Tűzlehelet találat esetén vagy a célterületet elérve felrobban, bónusz varázssebzést okoz, és egy rövid időre felperzseli a földet. MÁSODIK TALÁLAT LASSÍTÁSÁNAK IDŐTARTAMA 0,25 másodpercre normalizáltuk (korábban egy kicsit hosszabb volt a szerver időzítésétől függően).…

Ne hagyd ki a nap. Party kiegészítők. Fiora a kijelölt irányba lendül, és ledöf. Az Acélvihar alaptámadásként viselkedik: kritikus csapást okozhat, alkalmazza a találati hatásokat, tömegirányítással megszakítható, valamint a töltési és. A Pörgő csapás töltési ideje 1 másodperccel csökken, valahányszor Tryndamere kritikus csapást visz be. Kilő egy golyót, amely 20/45/70/95/120 (+100% sebzés) fizikai sebzést okoz (eredményezhet kritikus találatot, és alkalmazza a találati hatásokat).Ha a Lő, aztán. Fedezd fel széles lol bab kínálatunkat!