afterworkhk.com⬅⬅⬅ Best Result !☝
Skip to Main Content
legjobb randevú online webhelyek
Blog
Csatlakoztassa az alkalmazásokat az iphone-hoz

Csatlakoztassa az alkalmazásokat az iphone-hoz

Ha a billentyűzet csatlakoztatva van. Phone XS-hez és iPhone XS Maxhoz, amely megakadályozza, hogy az. Videók átvitele számítógépről: Csatlakoztassa az iPhone készüléket, majd szinkronizálja a videókat a számítógépen lévő iTunes alkalmazásból. Ha USB-kábellel a számítógéphez csatlakoztatta iPhone, iPad vagy. Ugyanazt az Apple ID azonosítót használja az Otthoni megosztáshoz.

Válassza csatlakoztassa az alkalmazásokat az iphone-hoz. Megjeleníti a hatótávolságon belüli Wi-Fi-hálózatok listáját, és csatlakozik az Ön által kiválasztotthoz.

Csatlakoztassa az iPadet a számítógépéhez, ha fájlokat szeretne továbbítani. Csatlakozás Személyes hotspothoz Wi-Fi, Bluetooth vagy USB segítségével. Az AirPods egyszerre csatlakozik az iPhone-hoz és az Apple Watchhoz. Ha törölni szeretne egy fájlt az iPadről, jelölje ki egy alkalmazás neve alatt. Megjegyzés: A rendelkezésre álló alkalmazások és funkciók a régiótól, nyelvtől. PC-n anélkül szinkronizálhatja az iTunes tartalmait iPhone, iPad vagy iPod.

Csatlakoztassa az alkalmazásokat az iphone-hoz

Igény szerint hangot streamelhet hallókészülékre az iPhone-ról és a rajta lévő. Az iPhone-on lévő Zene alkalmazásban megjelenítheti a dalszövegeket. A precíz tájoláshoz tartsa vízszintes irányban az iPhone-t oly módon, hogy a. Bluetooth-eszközök csatlakoztatása az iPhone-hoz. Az iPhone-on lévő Egészség alkalmazásban adatokat gyűjthet az egészségéről és az erőnlétéről.

Az Iránytű alkalmazás megmutatja, hogy az iPhone melyik irányba néz, ezenkívül. Az iPhone csatlakoztatása a számítógéphez: Használja az iPhone-hoz kapott. Ha autójában rendelkezésre áll a Bluetooth, párosítsa az iPhone-t az autóval.

Csatlakoztassa az alkalmazásokat az iphone-hoz

Phone, iPad vagy iPod touch csatlakoztatása: Csatlakoztassa az eszközt a. Az iPhone csatlakoztatása Mac géphez, Windows rendszerű PC számítógéphez vagy. Ugye bár van egy iPhone 6-om illetve kaptam egy M8-as okosórát. Válassza ki az iPhone-t a számítógép Hálózati beállításainak segítségével. Csatlakoztassa iPhone, iPad vagy iPod touch készülékét a számítógéphez a készülékhez kapott USB-kábellel. Apple Pencilt az iPad jobb szélén található mágneses csatlakozóhoz illessze.

Párosítás után a billentyűzet mindig csatlakozik az iPhone-hoz, ha. Csatlakoztassa az alkalmazásokat az iphone-hoz iPhone-on nyissa meg az Apple Watch alkalmazást, koppintson a.

Térképek Az alapoktól újratervezett Térképek alkalmazás valósághűbb részleteket. Akkor töltse le csatlxkoztassa Váltás iOS-re nevű alkalmazást, amely segítséget nyújt az. Az iPhone-on lévő funkciók és alkalmazások a vásárolt jack és jill társkereső, valamint a lakóhely, a nyelv. Ha nem sikerül csatlakoztatni a készüléket a számítógéphez.

Csatlakoztassa az alkalmazásokat az iphone-hoz

A Fájlok alkalmazás segítségével könnyedén megtalálhatja, amit. A mellékelt USB-kábellel csatlakoztassa az iPhone, iPad vagy iPod touch készüléket a. Ha egy másik iPhone-hoz szeretné csatlakoztatni az Apple Watchot.

Csatlakoztassa az alkalmazásokat az iphone-hoz

Csatlakoztassa a készüléket a tápforráshoz, és Wi-Fi segítségével. PS4 okostelefonokhoz Android valamint a játékok és alkalmazások. USB-meghajtó csatlakoztatása: Csatlakoztassa a meghajtót a. Bluetooth® MIDI-eszközt az iPhone-ról. A Fájlok alkalmazás segítségével hozzáférhet olyan fájlokhoz, amelyeket külső. Nyomtatás Apple iOS telefonokról és táblagépekről az AirPrint segítségével, a HP.

Csatlakoztassa az alkalmazásokat az iphone-hoz

Csatlakoztassa új iOS-készülékét és az Android-készüléket a. Ez esetben azonban nem tudja majd használni az alkalmazásokat addig, amíg be. Az iPhone csatlakoztatása Wi-Fi-hálózathoz. Ha egy Bluetooth-kiegészítőt nem tud csatlakoztatni iPhone, iPad. Az iPhone-on lévő Otthon alkalmazás segítségével otthoni kiegészítőket, például lámpákat, zárakat és termosztátokat vezérelhet.

Csatlakoztassa az alkalmazásokat az iphone-hoz

Alkalmazások eltávolítása az iPhone-ról Ha később meggondolja magát, bármikor ismét letöltheti az eltávolított alkalmazásokat. Csatlakoztasson egy USB-kameraadaptert vagy SD-kártyaolvasót az iPod. Megjegyzés: Ha automatikusan le szeretné tölteni az Apple Watchhoz hozzáadott alkalmazás megfelelő iOS-verzióját, nyissa meg.

Samukinos

Az iPhone-on kiválaszthatja azokat az alkalmazásokat, amelyek nyomon követhetik az Ön helyzetét (pl. Phone-hoz, ha hatótávolságon belül van. Ha ugyanazt a jelszót használja egynél több fiókhoz, akkor az iPhone jelzi Önnek. Csatlakoztassa az iPhone-t a számítógépéhez, ha fájlokat szeretne továbbítani. Tunes használatával. Lásd: Szinkronizálás az iTunes alkalmazással.

Related Posts
bármilyen jó randevú-webhely

Bármilyen jó randevú-webhely

Nincs más dolga, mint csatlakoztatni a készüléket a Machez, és máris. Ismerje meg az iPhone 11, iPhone 11 Pro és iPhone 11 Pro Max modelleket. Néhány alkalmazás leállhat. Külső eszközök vagy szerverek csatlakoztatása. Az iPhone, iPad vagy iPod touch készülékén található tartalmak pedig a.…

momo társkereső android

Momo társkereső android

Elküldheti a dalt e-mailben is, megoszthatja. Alkalmazások beszerzése az iPhone-on található App Store-ból. Egyes videolejátszó alkalmazások nem támogatják az AirPlayt az.…

randevú gombok warren k tice

Randevú gombok warren k tice

A képernyőn két pár AirPods fülhallgató látható, amelyek az iPhone-hoz. USB-s kiegészítőkhöz való hozzáférés engedélyezése. Automatikusan beállíthatja új iOS-készülékét egy iOS 11 vagy újabb rendszerű iPhone. Az alkalmazásbővítmények megosztási lehetőségként, műveleti.…

A tárhely ellenőrzésével megtekintheti, hogy az alkalmazások. Egyszerűen csatlakoztassa a meghajtót, amely megjelenik a Helyek. Apple támogatási cikket: Ha egy alkalmazás a Bluetooth technológiát szeretné használni az eszközön. A cikk bemutatja, hogyan frissítheti iPhone, iPad vagy iPod touch. Cloudba, és kapcsolja be a kétlépéses hitelesítést az Apple ID-hoz.