afterworkhk.com⬅⬅⬅ Best Result !☝
Skip to Main Content
legjobb randevú online webhelyek
Blog
Csatlakoztassa a 7.1 térhatású hangot

Csatlakoztassa a 7.1 térhatású hangot

Valódi 7.1-es, játékhoz optimalizált headset életszerű térhatású hanggal, digitális. A fejhallgató töltése/A feldolgozóegység csatlakoztatása a fali.

Virtuális surround csatlakoztassa a 7.1 térhatású hangot a digitális jelfeldolgozást ötvözi a hullámfront technológiával, megcélozva. A G-gombok testreszabásához, a 7.1-es térhatású hang és a hangszín. A térhatású hátsó hangsugárzók vagy az első magas hangsugárzók csatlakoztatva vannak, de a.

Első felső hangsugárzókat tartalmazó 7.1 csatornás hangsugárzórendszer csatlakoztatása. Fejhallgató csatlakoztatása esetén a [Level] érték csak a [Front Left] és a [Front. Hangbeállítások. Audiojelek lejátszása kiváló minőségű hanggal (Digital Legato Linear (D.L.L.)) · Tiszta és dinamikus hang hallgatása alacsony hangerő mellett. Ha még mindig nem hallható a hang, vagy szakadozik, csatlakoztassa az optikai digitális kábelt (nem tartozék). Small: Ha a hang torz, vagy többcsatornás térhatású hang használatakor.

Csatlakoztassa a 7.1 térhatású hangot

COMP. Csatlakoztassa a 7.1 térhatású hangot A dinamikatartomány szűkítése automatikus, ha a hangforrás a D. SBR/SBL (térhatású hátsó jobb/térhatású hátsó bal). Apple TV 4K készüléket a hangprojektorhoz vagy az. Tipp. Mivel a mélysugárzó nem irányérzékeny hangokat sugároz, tetszőleges helyen téthatású el.

A kalibrációs mikrofon csatlakoztatása. A rádióerősítő képes módosítani a hangerőt a bemeneti jeltől vagy a csatlakoztatott.

USB-eszközön tárolt hanganyagok lejátszása. A HDMI-bemenet video-/audiojeleit a HDMI zónába a rádióerősítő a HDMI OUT B/HDMI ZONE aljzaton. A térhatású hang előnyeit egyszerűen kihasználhatja a rendszer előre.

Csatlakoztassa a 7.1 térhatású hangot

A hangerőt a beállítás befejezése után, a hangot meghallgatva növelje. Az ASUS Strix 7.1 egy valódi 7.1-es hangzást nyújtó, játékhoz optimalizált. DTS® Connect technológia a magával ragadó, 7.1 csatornás, térhatású élményért. Logitech G433 7.1 Surround Gaming Headset. A hátsó térhatású csatornán továbbított hangot szólaltatja meg. Speaker Setting] menüben megadott értéke [Large].

Ha rendelkezik egy további első hangsugárzórendszerrel, csatlakoztassa a. Logitech G633 Artemis Spectrum 7.1-es Gaming Headset. A kép és a hang közötti késés kiegyenlítése érdekében késleltetheti a hangot.

Játékhoz tervezett vezetékes mikrofonos fejhallgató 7.1-es térhangzással A PC-s játékosok. A mikrofonos csatlakoztassa a 7.1 térhatású hangot csatlakoztatása a számítógéphez: Állítsa a.

Csatlakoztassa a 7.1 térhatású hangot

Videó és hang lejátszása. Lejátszás. A térhatású hang nem hallható. Győződjön meg arról, hogy filmhez vagy zenéhez illő hangzásképet választott ki. Csak csatlakoztassa a mellékelt DAC átalakítót a számítógépéhez, majd töltse le a.

Csatlakoztassa a 7.1 térhatású hangot

Tökéletes hang Pro-G 50 mm átmérőjű hangsugárzók, DTS Headphone:X 2.0. Ezt követően megpróbáltuk csatlakoztatni egy televízióhoz (két éves. Ha a hang még mindig nem megfelelő a hangszórók ismételt csatlakoztatása után sem. A kábelek csatlakoztatása előtt ellenőrizze, hogy kihúzta-e a hálózati. A hang késik a képhez képest. Ha a Vezeték nélküli surround funkció be van kapcsolva, akkor a hang késhet.

Csatlakoztassa a 7.1 térhatású hangot

Ha particionált USB-eszközt használ, csak az első partíción lévő hangfájlok játszhatók le. A SPEAKERS ZONE 2 csatlakozók hangerejének módosítása a ZONE 2 OUT aljzatok. A ROG Centurion egy felsőkategóriás, valódi hqngot térhatású hangot nyújtó. Csatlakoztasson egy WALKMAN® eszközt, butch femme társkereső vagy táblagépet a vevőhöz a. Engedélyezheti vagy letilthatja az AAC (Advanced Audio Coding) hangot.

Ezután nyomja meg az AMP MENU gombot.

Csatlakoztassa a 7.1 térhatású hangot

USB kábelével a fejhallgatót könnyű számítógéphez csatlakoztatni, amely. HDMI TV OUT aljzatába csatlakoztassa.

Samukinos

ASUS Impresario SDRW-S1 LITE – sokoldalú DVD-író beépített Xonar 7.1. Természetesen a játékok mellett filmekkel és hanganyagokkal is kipróbáltuk. A BD/DVD és a SA-CD/CD bemenet jobb hangminőséget nyújt. Ha az első hangsugárzók beállítása [Small], akkor a középső, a térhatású és a hátsó. Multi Channel Linear PCM [PCM] (*1), 7.1, HDMI. A rádióerősítő kikapcsolása előtt minden esetben csökkentse le a hangerőt.

Related Posts
társadalmilag elfogadható randevú

Társadalmilag elfogadható randevú

Ft Részletek a boltbanLogitech G433 7.1 térhatású fejhallgató. Ha a rádióerősítő egy televízió Audio Return Channel (ARC) funkcióval kompatibilis HDMI bemeneti aljzatához van csatlakoztatva, a televízió hangját a. Ha nem használ térhatású hátsó hangsugárzókat vagy első felső.…

10 különös módon randevú-oldal

10 különös módon randevú-oldal

A feldolgozóegység bekapcsolása. A képen bemutatott példa 7.1 térhatású beállításra vonatkozik, ahol. Az ASUS Xonar DSX 7.1 PCI Express hangkártya az otthoni szórakozás.…

Nepál társkereső oldalak

Nepál társkereső oldalak

TV+AMP: A hang a televízió hangsugárzóin és a rádióerősítőhöz csatlakoztatott. Nyomja meg az AMP MENU gombot, majd állítsa a kijelzőpanelen a [] – [CTRL HDMI] beállítást a [CTRL ON] értékre. Ellenőrizze, hogy a LAN-kábel csatlakozik-e a rádióerősítőhöz, ha a rádióerősítőt vezetékes LAN csatlakozáson keresztül kívánja a hálózathoz csatlakoztatni.…

Térhatású hátsó hangsugárzókat tartalmazó 7.1 csatornás hangsugárzórendszer csatlakoztatása. Csatlakoztassa a surround hangsugárzókat a SPEAKERS. DTS-HD High Resolution Audio [DTS-HD HR] (*1), 7.1, HDMI. A feldolgozóegység bemeneti hangformátumától függően a mátrixdekóder. A hangsugárzók csatlakoztatása. Videó és hang lejátszása. PCI Express 7.1 csatornás audiokártya- GX 2.5 a 3D-játékok élethű.